قیمت حفاظ شاخ گوزنی : حفاظ شاخ گوزنی دارای مشخصات فنی ساخت همانند ارتفاع، تراکم (تعداد ردیف در هر شاخه) و رنگآمیزی نیز میباشد که در تعیین قیمت خرید نرده حفاظ آهنی برای دیوار ساختمان نقش دارند. در این بین تراکمهای ۱۱ تا ۱۵ ردیف در هر شاخه، معمولاً ساخته شده و موجود هستند و ارتفاع آن بستگی به کار و نیاز مشتری دارد.
برای اتصال میلگردهای حفاظ شاخگوزنی، از دو نوع جوش الکترود و جوش CO2 استفاده میشود و این فاکتور نیز در تعیین قیمت حفاظ شاخ گوزنی نقش دارد. میلگردها به طریقی به هم جوش خواهند خورد که هرکدام به یک سمتی رشد کرده و دارای آرایش منظمی باشند و مانع عبور انسان و حیواناتی مثل گربه شوند.
حفاظ شاخ گوزنی برای انواع نماهای کامپوزیت، سنگی یا فلزی قابل پیادهسازی است. سازنده میتواند با تغییر ارتفاع و تراکم، حفاظ شاخ گوزنی را کاملاً مطابق سلیقهی خریداری که سفارش ساخت حفاظ ساختمان را داده، بسازد تا با نمای ساختمان وی همخوانی کاملی داشته باشد.
مراحل ساخت حفاظ شاخ گوزنی:
ساخت حفاظ شاخ گوزنی، با توجه به سفارش و نیاز خریداران و نوع دیوار ساختمانی که نرده و حفاظ باید نصب گردد در ابعاد مورد نیاز وی قابل ساخت و تولید است. ساخت حفاظ شاخ گوزنی همانند ساختن سایر انواع حفاظ ساختمان دارای مراحلی به شرح زیر است:
ابتدا سازنده حفاظ به خریداری میلگردها از سازنده میلگرد و انتقال آنها به محل تولید حفاظ و ساخت حفاظ شاخ گوزنی اقدام میکند. سپس میلگردهای خریداری شده در سایزهای متفاوت و مطابق نیاز برای ساخت حفاظ شاخ گوزنی برشکاری میشوند (باید از گیوتین استفاده شود تا شاخههای اصلی و فرعی و شاخکهای کوتاه بصورت زاویهدار بریده شده و به اندازه کافی تیز و برنده باشند). جهت شکلدهی و خمکاری قطعات حفاظ، از دستگاه پرس استفاده میکنند.
پس از خمکاری و شکلدهی، قطعات آماده شده تحویل جوشکار خواهند شد تا اتصال قطعات براساس سفارش مشتری انجام شود (براساس تراکم، ارتفاع و چیدمان منظم سفارش شده). سپس مرحله پخت در کوره میرسند. بعد از انجام جوشکاری و رنگآمیزی پس از پاشیدن رنگ پودری، حفاظ داخل کوره پخت شده و در انبار قرار میدهند . در این مرحله کار ساخت به پایان رسیده و حفاظ شاخ گوزنی ساخته شده آماده حمل به مکان نصب و انجام کارهای نصب حفاظ ساختمان بر روی دیوار یا درب است.
نرده شاخگوزنی از شاخک های اصلی و فرعی زیادی ساخته میشود . همه شاخه ها ی اصلی به شاسی و شاخک های فرعی به شاخ های اصلی جوش میشوند . به همین علت نقاط جوش زیادی بوجود میاید . جوش یکطرفه یک اتصال بسیار ضعیف محسوب میشود و در صورت وارد شدن فشار از جهت مخالف به سهولت شکسته مشود . جوشها حتما باید دو طرفه باشند تا از استحکام کافی برخوردار باشند.در صورت استفاده از روش جوشکاری با الکترود روکشدار باید گل جوش در این نقاط حتما تمیز شود .